Trouwfeesten

Trouwen in Ghent Marriott

Het Ghent Marriott hotel is gelegen aan de Korenlei in het historisch centrum van de stad Gent, met zicht op de Leie en de historische facades van de Graslei. Het hotel beschikt over 150 comfortabele kamers en suites. Overweldigend mooi en onweerstaanbaar elegant, het Ghent Marriot is de ideale setting voor jouw speciale dag.

Wij bieden de perfecte locatie voor uw trouwfeest met onze deluxe kamers en suites, luxueuze ruimtes, ‘de Poppi Coffee & Wine Bar’ en het ‘Midtown Grill’ restaurant. Van sprookjesachtige trouwfeesten tot romantische recepties, niet minder dan het beste is goed genoeg¬†voor ieder van onze koppels.

Vanaf het moment dat je je evenement bij ons reserveert tot de dag dat je ‘Ja’ zegt, staat onze toegeweide wedding planner ter jouw beschikking om je bij te staan bij elk aspect van jouw dag, er voor zorgend dat alle details exact zijn zoals jij het voor ogen had.

Om een bezoek aan ons hotel vast te leggen of voor extra informatie, aarzel niet ons te contacteren via events@marriottghent.com of telefonisch op het nummer +32 9 269 77 20.

Ghent Marriott is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in Belgi√ę.
Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com.