Meetings imagined Let's move beyond tables and chairs

De aanwezigen van vandaag verwachten meer uit vergaderingen. Zij willen dat een vergadering hun bezig houdt, dat ze hun verbonden, geïnspireerd een ontwikkeld voelen. Daarom begint Marriott met mensen – hoe ze werken, de technologie die ze gebruiken en hun zakelijke doel. Want als je het gesprek van tafels en stoelen naar mensen en doel verplaatst, krijg je niet alleen een ontmoeting maar een ervaring.

Meetings Imagined is een nieuwe filosofie voor het plannen en ontwerpen van vergaderingen die beginnen met het ontmoetingsdoel. Het plaatst een krachtige, innovatieve verzameling tools en diensten in de handen van planners om hen te helpen bij het ontwerpen en leveren van inspirerende ervaringen voor hun aanwezigen – binnen elk budget.

Meetings Imagined heeft het gesprek over vergaderingen veranderd door planners een grotere kans te geven om zakelijke doelen te realiseren en precies te leveren wat deelnemers zoeken. Geen ander hotelbedrijf doet dit. Meetings Imagined by Marriott verheft de vergaderervaring door:

  • INNOVATIEVE TECHNOLOGIE die ongeëvenaard is binnen de industrie
  • Uitgesproken hotel brands die een gedifferentieerde meeting-ervaring leveren
  • expertise gebracht door de meest passionele mensen in de sector

Wij werken met ervaren partners zoals Levi Party Rental and Play, om u de beste kwaliteit te garanderen en om uw ideale setting te creeren. Werken met de beste in het veld stelt ons in staat om uw vergadering nog beter te maken dan u zich had voorgesteld!

En, wij zullen jou ondersteunen, elke stap op de weg naar jouw succes.

Ontdek meer op meetingsimagined.com

 

Let's get creative

We'll arrange it for you

Escape room
Graffiti diy
Castle of the counts
Opera
In fine
make your own perfume
Gentse Barge
Ghent Authentic
personal tour guide
Canoeing
Chocolate workshops
Fencing